Gids naar een volwassen payroll van je bedrijf

Gids naar een volwassen payroll van je bedrijf

Als HR- of financieel besluitvormer in een internationaal bedrijf kun je de trend richting digitale transformatie in HR de laatste jaren niet over het hoofd gezien hebben. Of je nu een centrale of regionale rol hebt, het is je taak om je mensen en payrollwerkzaamheden te controleren en de veranderingen door te voeren in processen, businessmodel en cultuur die zowel productiviteit als winstgevendheid stimuleren.

Intussen zetten veel bedrijven internationale uitbreidingsprojecten door, ondanks de economische, door de pandemie veroorzaakte tegenslagen. Terwijl bedrijfsmodellen zich aanpassen aan de veranderende wereldwijde realiteit, schakelen bedrijven over op technologie om operationele en kostenefficiënties te versnellen en hun huidige mogelijkheden uit te breiden. Zo bakenen ze de markt van HRtechnologie af.

<script> var langCode = "nl-nl";</script> <script src="https://enterprise-guide.s3.amazonaws.com/resources/javascript/translation/common_json.js"></script> <script src="https://enterprise-guide.s3.amazonaws.com/resources/javascript/translation/translate-common.js"></script> <script src="https://enterprise-guide.s3.amazonaws.com/resources/javascript/translation/adp_json.js"></script> <script> common_json[langCode]["qid_1809"] = 'Klik op "verzenden" om akkoord te gaan met het ontvangen van meer berichten van ADP, zoals beschreven in punt 2 van onze privacyverklaring.'; </script> <script src="https://enterprise-guide.s3.amazonaws.com/resources/javascript/translation/translate-custom.js"></script>


Whitepaper

Complete the form below to download the content.

* - marks a required field

Answer the following questions about your organization below:


Software Trends

Company

© 2023 SoftwareTrends. All rights reserved.